Videooplæg: Værd at vide om videoplatforme

Ved vores seneste marketing meet-up “Video & Vin” omhandlede eftermiddagens oplæg videoplatforme. Det giver nemlig god mening, at sætte sig lidt ind i de forskellige muligheder samt fordele og ulemper der er, så du kan vælge en platform med henblik på dine behov og mål og få mere ud af din video.

Hvis man ikke lige havde mulighed for at være med til vores seneste Video & Vin – eller vil gense pointer fra oplægget – har vi her klippet et videooplæg sammen herunder.

En videoplatform er en service hvor du kan uploade, hoste og dele dine videoer på en nem måde. Der findes forskellige slags platforme alt efter behov.

Mest kendt er de Sociale Medier som YouTube, Facebook og LinkedIn. De tilbyder en hurtig og billig måde at komme ud til målgruppen og er vigtig i Top Funnel. For yderligere information om brug af video ift. hele salgstragten – læs mere her.

Hvis I bruger videoen på jeres hjemmeside, anbefaler vi at bruge en video platform og hvis du bruger markedsdføringplatform som f.eks. Hubspot osv. kan en videomarketing platform være en god idé. De mere avancerede platforme koster noget mere, men kan samtidig give noget brugbart data, og du kan dermed få en del ud af din video.

Nedenfor er en kort oversigt over forskellige videoplatforme samt fordele og ulemper.

oversigt-forskellige_videoplatforme

SoMe – f.eks Youtube, facebook, Linkedin, Instagram m.fl.

Fordele: Rækkevidde, omkostninger, usability, SEO

Ulemper: Tilpasning CI/branding, reklamer, clickable/CTA, integration (leads), mål for platform

 

Video Platform – f.eks. Vimeo, VooPlayer, Dacast, Cincopa m.fl.

Fordele: Tilpasning CI/branding, mere kontrol, reklamefri, clickable/CTA, mål for platform

Ulemper: Rækkevidde, omkostninger, usability, integration (leads)

 

Video Marketing Platform – f.eks. TwentyThree, Wistia, Brightcove m.fl.

Fordele: Integration (leads), tilpasning CI/branding, reklamefri, clickable/CTA, usability, mål for platform

Ulemper: Omkostninger, rækkevidde

I videooplægget kommer Daniel nærmere ind på forskellige former for platforme, hvad der giver mening samt med forskellige eksempler. Tag fat i os, hvis I har spørgsmål, brug for rådgivning eller sparring, så kan vi hjælpe med at vælge den rigtige platform for jer.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv inviteret med næste gang vi afholder Video & Vin markerting meet-up.

Hvis du vil høre mere om, hvordan I kan benytte video strategisk som en del af jeres kommunikation, så kontakt os på mobil +45 30 22 69 29 eller mail bettina@augenblick-film.dk.

Du er også velkommen til at besøge os i vores kontorfællesskab på Rantzausgade 60A i Kbh. N – vi er altid friske på en kop kaffe og en uforpligtende snak om muligheder med video.