Om os | Hvem er Augenblick?

Om Augenblick Film

Augenblick film blev grundlagt i 2010 med udgangspunkt i videoproduktioner, og vi har siden hjulpet et utal af kunder med at kommunikere deres budskaber klart og levende via video.

I de senere år har vi derudover også specialiseret os i livestreaming og teknisk rådgivning.

Vores kunder tæller både private og offentlige institutioner, og vi har løst opgaver for virksomheder i stort set alle størrelser og brancher. Vi er fleksible i vores tilgang og har siden firmaets begyndelse sat en ære i at levere produkter i høj kvalitet, der matcher kundernes ønsker og budget.

Selvom vi er et mindre mediebureau, er der højt til loftet. Til daglig er vi to fuldtidsansatte, men vi har et bredt og stærkt netværk af freelancere, så vi altid kan sætte det bedste hold til opgaven – og vi benytter kun de dygtigste på markedet. Ved større produktioner har vi faste samarbejdspartnere med samme høje standard som os selv, så vi ved, at vi til hver en tid kan sikre kvaliteten af det færdige produkt.

Vores erfaringer går mange år tilbage, men vores idéer er fortsat nye – vi ved, hvad der virker, men også hvad der rører sig, og vi glæder os til at finde netop den løsning, der passer til jeres behov.

Vimeo expert 2022

Vores gennemprøvede proces giver resultater

1. Workshop

Vores storytelling-workshop hjælper ift. at forstå og klarlægge dit behov og kommunikationsmål

2. Pre-Produktion

Vi laver udkast til drejebog og spørgmål til interviews, samt tilrettelægger og planlægger optagelse.

3. Produktion

Vi optager videoer hos jer, jeres kunder eller events. Hvis det er en animationsfilm starter vi med grafisk produktion.

4. Post-Produktion

Vi leverer udkast til filmen og med jeres feedback afslutter vi videoen i format og codec i har brug for.

5. Publicering

Det er ikke nok bare at lave en god video. Den skal også være synlig.Vi hjælper med optimering, så I kan nå jeres kunder.

Daniel_Weissensteiner_Augenblick

Fra Østrig til Augenblick

Daniel Weissensteiner er Founder og Production Manager i Augenblick. Han er oprindelig fra Østrig og har en master i Audio-Visual and Digital-Electronically Communication fra Salzburg Universitet.

Det var kærligheden, der i 2010 førte Daniel til Danmark, og på flere måder kærligheden, der har fået ham til at blive. Efter kort tid forelskede han sig nemlig også i landet, der har været hans hjem lige siden, og som han den dag i dag deler med sin kone Bettina og deres datter.

Augenblick Film blev grundlagt samme år, Daniel flyttede hertil, men helt ukendt territorium var det dog ikke, da han allerede havde flere års erfaring som selvstændig videoproducent i Østrig.

Han var ikke ret gammel, da han første gang havde et kamera i hænderne, og allerede som 16-årig startede han sin karriere som videojournalist for den lokale TV station i den lille landsby Reutte i Tirol.

Siden har han ikke kunne lade videokameraet ligge, og han må derfor siges at være lidt af en nørd på området – og på teknik i al almindelighed.

Daniels motto er “alt er muligt” og Augenblick Film er et bevis på, han lever op til det – for med intet netværk her i landet og uden at mestre det danske sprog på daværende tidspunkt, måtte han i 2010 bygge virksomheden op fra bunden, på den hårde måde.

Det danske sprog fik han dog hurtigt lært og med sin solide erfaring inden for videoproduktion, varede det heller ikke længe før kunderne fik øje på hans talent – and the rest is history, som man siger.