Projekbeskrivelse

Klar kommunikation, effektiv grafik og højere conversion rates

Behov

Magick står bag en automatiseret platform for privat valutahandel og kontaktede os forud for lanceringen af deres nye hjemmeside. De ønskede en video til forsiden af den nye hjemmeside, der kort og klart kommunikerede produktets kerneværdi for potentielle brugere.

Løsning

For at finde det helt rigtige fokus for filmen afholdte vi en workshop, hvor vi sammen blev afklaret på, hvilke features ved produktet, der skaber størst værdi for brugeren. Herefter valgte vi at lave en 2D animation, da dette format giver mulighed for at præsentere nye og komplekse produkter i en enkel, informativ og overbevisende grafisk form.

    

Effekt

Magick har i dag filmen liggende på deres forside, hvor den giver nye kunder en effektiv og engagerende indføring i fordelene ved deres specialiserede produkt.

Samtidig har filmen øget Magicks conversion rate, idet filmen har givet deres potentielle kunder en bedre forståelse af deres produkt, hvilket har resulteret i bedre og mere afklarede salgsmøder.
Magick bruger også filmen multifunktionelt og den er i dag en integreret del af deres kommunikation, pitches og præsentationer.