Projekbeskrivelse

NCE

Dokumentation, vidensdeling og et efterliv online

 

Behov

Det pædagogiske videnscenter NCE havde behov for at skabe øget opmærksomhed i forbindelse med deres konference om ‘Kvalitet i praktikken’. Samtidig ønskede de at dokumentere konferencens hovedpointer for eftertiden.

 

Løsning

I samarbejde med NCE udviklede vi en skræddersyet løsning, der bestod af 3 faglige fokusfilm. Via en række interviews med centrale aktører samlede filmene op på konferencens vigtigste temaer, og formidlede således konferencen kort og klart til både deltagere og interessenter.

 

Effekt

De 3 fokuserede film har sikret, at konferencens væsentligste pointer i dag er forankret og har et efterliv online.

 

Filmene er blevet set over 1300 gange og de har således både bidraget til at formidle konferencens budskab og kvalificere den kontinuerlige vidensdeling på praktikområdet..

 

Vi kom sent i tanke om behovet for at dokumentere konferencen, og vi oplevede, at Augenblick er både professionelle og hjælpsomme i den planlæggende proces, hvor det handler om at vælge fokus og lægge de rette vinkler på temaer og interviewspørgsmål. Samarbejdet har været yderst konstruktivt og effektivt, og det var en positiv overraskelse, at Augenblick havde en så god en fornemmelse for den faglige substans. Det kunne tydeligt mærkes på det endelige produk