Projekbeskrivelse

Levende sanser

Øget opmærksomhed, 300% flere kunder og 3500 views

Behov:

Musikterapeuten Mette Poulsens firma, Levende Sanser, arbejder med at øge ældres trivsel og livsglæde gennem musik og sang. Hun kontaktede os for at få dokumenteret nogle af sine mange succeshistorier, så hun kunne bruge dem som showcase til fremtidige kunder.

Løsning:

For at sikre os autentiske og troværdige optagelser, fulgte vi Mettes arbejde igennem en periode, hvilket samtidig gav os en fornemmelse af, hvilken værdi hun skabte for sine kunder. Derefter foretog vi en række kvalitative interviews med Mette og hendes samarbejdspartnere og sammensatte dem til en præsentationsvideo, der både fortalte de gode historier fra Mettes arbejde og hendes overvejelser bag.

Effekt:

Mette Poulsen har oplevet markant større opmærksomhed efter lanceringen af præsentationsfilmen, der er blevet set over 2000 gange.

Hendes kunder nævner ofte filmen som den direkte anledning til at de har kontaktet hende, og Levende Sanser har i dag øget sin kundeandel med 300 procent.

Filmen er centralt placeret på Levende Sansers hjemmeside og den udgør i dag omdrejningspunktet for kommunikationen.

Min udfordring var, at få sat ord og billeder på en proces med mennesker i livets slutfase. Det var en følsom opgave, men Augenblick har været meget forstående og nærværende gennem hele processen. De har set med kærlige øjne på deltagerne og udvist en glæde ved vores samarbejde. Resultatet er blevet en lille perle af en video, lavet nænsomt og med respekt for deltagernes integritet. Jeg er yderst tilfreds med – og meget stolt af – resultatet!