Projekbeskrivelse

How-to video-guides for Beckmann Farver.

Beckmann Farver kom til os, da de ønskede at videreudvikle deres DIY trin-for-trin guides til videoformat. Det har resulteret i et længere samarbejde, hvor vi har lavet en video-serie med gør-det-selv videoguides for Beckmann Farver samt hjulpet dem med at få deres Youtube kanal op at stå.

Videoerne tager udgangspunkt i Beckmanns trin-for-trin guides, og understøtter således de eksisterende tiltag og strategi samt Beckmanns visuelle identitet. Videoerne giver kunderne mulighed for at søge og se trin-for-trin, hvordan man f.eks. “maler fliser” og således nemt kan opfriske sit køkken.

How-to videoer går rigtig godt i spænd med håndværker- og gør-det-selv-branchen (og mange andre brancher i øvrigt). Søgning på “How-to” videoer er stigende. På Youtube vokser den type video med 70% per år, og flere og flere brugere søger videoer, når de går til en opgave.

Og det har man fanget hos Beckmann Farver. Derfor er vi mega glade for vores videosamarbejde med Beckmann og for få mulighed for at realisere den udvikling. Det giver nemlig super god mening, at lave de DIY-guides som video. Og så er det ovenikøbet super sjovt og givende at arbejde med Sonja fra Beckmann Farver.