Projekbeskrivelse

Kundeanbefaling for Webshipper. Case: Shaping New Tomorrow

Webshipper er en vækstende it-virksomhed placeret i Silkeborg. De tilbyder en alt-i-en fragtplatform, der giver tid og frihed til at vækste forretningen via automatisk fragt og ordrehåndtering. Webshipper blev grundlagt i 2014 og har i dag mere end 1000 kunder i 7 lande.

CEO & partner i Webshipper, Thomas Andersen, havde brug for at få produceret noget video-content til deres hjemmeside. De har mange glade og tilfredse kunder, så de ville gerne have nogle kundeanbefalinger, hvor glade kunder fortælle de gode historier om Webshipper.

På baggrund af et online møde fik vi hurtigt indblik i Webshipper og kunne udarbejde spørgsmål til interview med kunden. Vi stod selv for al planlægning, koordinering og dialog med kunden. Så snart dato var på plads, kunne vi køre til Aalborg, klare optagelser, interviews og dækbilleder hos Shaping New Tomorrow. Derefter post-produktion med en 1. version klar. I dialog med Webshipper blev versionen rettet til og tilpasset deres visuelle identitet. Vi klargjorde videoen til publicering med beskrivelse og tags.

————————————————————————————————————-

Kundeanbefalinger (også kaldet testimonials) er nogle af dem vi laver rigtig mange af hos Augenblick Film. Det betyder vi kan gå hurtigt i gang og håndterer hele processen fra koordinering med kunden, udarbejdelse af interview, optagelse, vinkling og udvælgelse samt klargøring til publicering, således at en travl mand som Thomas, kan bruge sin tid på udvikling af forretningen.