Hvad er en videoproduktion?

Produktion af en video er en proces, der indeholder mange forskellige elementer

Video er in og du arbejder måske allerede med video eller har tænkt at bruge det.

Produktion af en video er en proces, der indeholder mange forskellige elementer, som gør den kompleks, især når du som markedsføringansvarlig e.l. også har mange andre hatte på. Uanset om du laver dine videoer selv, eller hvis du bestiller dem udefra, hjælper det at forstå de fire overordnede trin i en videoproduktion og gør processen nemmere og mere glat.

Vi kalder dem de 4 P’er

  • Pre-Produktion: Det er alt, det der sker, før du trykker på optagelsesknappen: idé, storyboard, planlægning.
  • Produktion: Selve optagelsen – interviews, taler, dækbilleder (b-roll).
  • Post-Produktion: Det er her hvor magien sker: Udvalg af de rigtige klip, forbedre og gøre det lækkert med dækbilleder og grafik. Forbedre lyd- og billedkvaliteten. Til slut har du din færdige video.
  • Publicering: En video er en fantastisk måde at kommunikere på, men hvis ingen ser den, har du brugt en masse ressourcer på ingenting. Udgivelse handler om at skubbe din video ud på de rigtige platforme med det rigtige koncept.

Følg med her på bloggen hvor Daniel vil gennemgå de 4 P’er i dybden med en video for hvert trin. Næste video omhandler Pre-Produktion, og hvorfor det er det mest undervurderede trin i en videoproduktion.

 

Hvis du vil høre mere om de 4 P’er, eller hvordan I kan benytte video strategisk som en del af jeres kommunikation, så kontakt os på mobil +45 30 22 69 29 eller mail info@augenblick-film.dk.

Du er også velkommen til at besøge os I vores kontorfællesskab på Rantzausgade 60A i København N – vi er altid friske på en kop kaffe og en uforpligtende snak om muligheder ved video.