Kort FAQ om online video

Hvad er værdien af online video?

I en online video kan du levere et kort og præcist budskab, der ikke bare fanger din målgruppe, men også sikrer dig større synlighed på internettet generelt. 96 % procent af forbrugerne mener, at video forbedrer beslutningsprocessen og hjælper med afklaringen forud for et køb.

Hvorfor fungerer online video?

Et minuts video siger det sammen som 1,800,000 millioner ord (jf. Forrester’s research). Ved at fortælle din historie, sætter du et troværdigt ansigt på dit budskab og styrker dine kunderelationer – en online video bliver med andre ord dit visuelle håndtryk på internettet.

Er video også relevant i B2B-sammenhænge?

Ja. 3 ud af 4 virksomhedsledere ser online videoer og 65% besøger leverandørens hjemmeside efterfølgende. På internettet foretrækker vi at se online video frem for at læse tekst og 77 % mener, at video er den mest engagerende kommunikationsform online.
Derudover er YouTube i dag den næststørste søgemaskine på internettet – kun overgået af Google – hvilket betyder, at online videoer er et perfekt format til at øge din synlighed og optimere din SEO.
Et godt eksempel på dette er massageklinikken Something Personal. For at adskille sig på et konkurrencepræget marked investerede de i en samlet videoløsning, og i dag er deres videoer blevet set over 10.000 gange og de ligger nummer 1 på Google.
Læs mere om casen her
Et andet eksempel er handelsfirmaet Magick, der valgte at få lavet en animationsvideo, der kort og effektiv forklarede værdien af deres produkt. Videoen har øget Magicks conversion rates og i dag bruger de videoen som en integreret del af deres kommunikation, pitches og præsentationer.
Læs mere om casen her

Har du lyst til at høre mere om mulighederne med online video?

Så kontakt os for et uforpligtende møde her

Vi glæder os til at høre fra dig!