Projekbeskrivelse

Fun Rafting

10.000 views, bedre kundekontakt og nummer 2 på Google

 

Behov

Fun Rafting er en mindre Østrigsk udbyder af forskellige vandsportsaktiviteter. De ønskede at adskille sig på et meget konkurrenceorienteret marked, og de henvendte sig derfor til os for at få optimeret deres online kommunikation via en række videoer til deres Youtube-kanal.

 

Løsning

I samarbejde med Fun Rafting udviklede vi en kommunikationsstrategi med fokus på deres aktiviteter fra et kundeperspektiv. Vi producerede en række GoPro-videoer, så potentielle kunder kan få en forsmag på turene allerede når de besøger Fun Raftings website. Da Fun-Rafting får 95 % af deres kunder fra internettet sørgede vi derudover for, at samtlige videoer er søgemaksineoptimeret og embedded optimalt på Fun Raftings site.

 

Effekt

Fun Raftings videoer blevet set over 10.000 gange, og videoerne er i dag en integreret del af deres kommunikationsstrategi og website.

 

Fun Raftings kundekontakt er blevet forbedret og optimeret, da videoerne er med til at afklare kunderne, så de booker den helt rigtige tur første gang.
I dag er Fun Rafting det andet søgeresultat på Google, hvilket sikrer dem en meget fremtrædende placering overfor potentielle kunder.