Opgrader din markedsføring med video!

Med vores erfaring og tidsbesparende processer

hjælper vi dig med Videoproduktion, Rådgivning og publicering,

så du kan bruge video strategisk gennem hele kunderejsen

Tilmeld dig til vores nyhed for inspiration og tips fra videoverden.
Tilmeld

I Augenblick har vi hovedsageligt tre ben, vi bevæger os på:

Om Os | Hvem er Augenblick?

Daniel_Weissensteiner_Augenblick

Daniel er Founder og Produktionsmanager i Augenblick. Han er oprindelig fra Østrig og har en master i Audio-Visual and Digital-Electronically Communication fra Salzburg Universitet. Han startede Augenblick, da han kom til Danmark i 2010. Han er typen, der ikke er bange for at smøge ærmerne op og kaste sig ud i tingene. Med intet netværk og uden at mestre det danske sprog på daværende tidspunkt, har han startet det hele fra bunden, på den hårde måde. Daniel har efterhånden godt 20 års erfaring med video, da han som 16 årig startede sin karriere som videojournalist for den lokale TV station i den lille landsby Reutte i Tirol. Siden har han ikke kunne lade videokameraet ligge, og han må siges at være lidt af en nørd på området – det gælder også teknik i al almindelighed. Hans tilgang er “alt er muligt” og “det kan googles”.

Bettina er partner i Augenblick med den mundrette titel “Projektninja- og Manager”! Hun har oprindelig en baggrund i designbranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet med trends, idéudvikling, kundeoplæg og segmentering i nogle år, før finanskrisen ramte branchen hårdt. Sidenhen har hun erhvervet sig en master i Strategisk- og Interkulturel Kommunikation fra RUC samt arbejdet i både det private og offentlige, før hun blev en del af virksomheden i marts 2017. Bettina går åbent og nysgerrigt til værks og har en naturlig og oprigtig tilgang til mennesker som gør, at hun vader ind i folk med træsko på. Ninja-titlen har hun tilegnet sig, da der skal udfyldes mange kasketter, når nu man er en lille virksomhed.

Bettina_Schioett_Jensen_Project_Ninja

Vores gennemprøvede proces giver resultater

1. Workshop

Vores storytelling-workshop hjælper ift. at forstå og klarlægge dit behov og kommunikationsmål

2. Pre-Produktion

Vi laver udkast til drejebog og spørgmål til interviews, samt tilrettelægger og planlægger optagelse.

3. Produktion

Vi optager videoer hos jer, jeres kunder eller events. Hvis det er en animationsfilm starter vi med grafisk produktion.

4. Post-Produktion

Vi leverer udkast til filmen og med jeres feedback afslutter vi videoen

5. Publicering

Det er ikke nok bare at lave en god video. Jeres video skal også være synlig.

Vi hjælper med optimering, så I kan nå jeres målgruppe.

Vi kom sent i tanke om behovet for at dokumentere konferencen, og vi oplevede, at Augenblick er både professionelle og hjælpsomme i den planlæggende proces, hvor det handler om at vælge fokus og lægge de rette vinkler på temaer og interviewspørgsmål. Samarbejdet har været yderst konstruktivt og effektivt, og det var en positiv overraskelse, at Augenblick havde en så god en fornemmelse for den faglige substans. Det kunne tydeligt mærkes på det endelige produkt.

Nationalt Center for Erhvervspædagogik, Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Augenblick sprang til med det samme, på trods af en utrolig kort deadline. Samme dag mødte de forberedte op, tog os igennem processen på en professionel måde, og vi kom sammen frem til et godt koncept for filmen. Filmen blev færdig til tiden og det blev et super godt resultat. I dag bruger vi filmen rigtig meget i vores PR arbejde, så den har været alle pengene værd. Vi har alt i alt været meget tilfredse med vores samarbejde med Augenblick.

Kari Mørkøre-Yde, Københavns Kommune

Augenblick har hjulpet os med at blive markedsført. De har været gode til at lytte til vores filosofi og vision, og så inddrage det i videoerne. Vi har kunder, der ringe til os og siger, at videoerne har givet dem et rigtigt godt og positivt indtryk af, hvem vi er. Samtidig har videoerne også virket meget tillidsvækkende, og det er et meget vigtigt parameter i vores branche.

Sabine Pøthe, Something Personal

Videoproduktion | Publicering | Rådgivning

Vi hjælper med din videoproduktion gennem nemme processer. Uanset om vi står for hele produktionen, klipning og redigering, idéer eller undervisning.

Augenblick Film er et videobureau, hvor omdrejningspunktet er online video for virksomheder.

Vi hjælper vores kunder med at kommunikere deres budskaber klart og levende via video. Vi er fleksible i vores tilgang og tilbyder løsninger med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov. Vores kunder tæller både private og offentlige virksomheder. Vi er en lille virksomhed med plads til personlighed og grin, og vi er til daglig to fuldtidsansatte samt hiver freelancere ind alt efter projekter og behov.

“Vi leverer levende budskaber”