Augenblick Film

Online video (B2B), Publicering & Konsultation

“Vi leverer levende budskaber”

Augenblick Film er et videobureau, hvor omdrejningspunktet er online video for virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at kommunikere deres budskaber klart og levende via video. Vi er fleksible i vores tilgang og tilbyder løsninger med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov. Vores kunder tæller både private og offentlige virksomheder. Vi er en lille virksomhed med plads til personlighed og grin, og vi er til daglig to fuldtidsansatte samt hiver freelancere ind alt efter projekter og behov.

I Augenblick har vi hovedsageligt tre ben, vi bevæger os på:

  1. Produktion: Vi producerer online videoer, og det er alt lige fra produktpræsentationer, kundecases, profil- og branding film, kampagner, event, webcasts, livestreams, “HowTo”, animation, explainer video, droneoptagelser m.m.
  2. Publicering: Vi tilbyder hjælp med publicering, fx i forhold til forskellige platforme, VSEO og optimering af eksisterende kanaler
  3. Konsultation: Rådgivning, sparring, workshops & kurser omkring video, storytelling, lyd og lys, udstyr & software, ‘inhouse produktion’

Daniel er Founder og Produktionsmanager i Augenblick. Han er oprindelig fra Østrig og har en master i Audio-Visual and Digital-Electronically Communication fra Salzburg Universitet. Han startede Augenblick, da han kom til Danmark i 2010. Han er typen, der ikke er bange for at smøge ærmerne op og kaste sig ud i tingene. Med intet netværk og uden at mestre det danske sprog på daværende tidspunkt, har han startet det hele fra bunden, på den hårde måde. Daniel har efterhånden godt 20 års erfaring med video, da han som 16 årig startede sin karriere som videojournalist for den lokale TV station i den lille landsby Reutte i Tirol. Siden har han ikke kunne lade videokameraet ligge, og han må siges at være lidt af en nørd på området – det gælder også teknik i al almindelighed. Hans tilgang er “alt er muligt” og “det kan googles”.

Bettina_Schioett_Jensen_Project_Ninja

Bettina er partner i Augenblick med den mundrette titel “Projektninja- og Manager”! Hun har oprindelig en baggrund i designbranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet med trends, idéudvikling, kundeoplæg og segmentering i nogle år, før finanskrisen ramte branchen hårdt. Sidenhen har hun erhvervet sig en master i Strategisk- og Interkulturel Kommunikation fra RUC samt arbejdet i både det private og offentlige, før hun blev en del af virksomheden i marts 2017. Bettina går åbent og nysgerrigt til værks og har en naturlig og oprigtig tilgang til mennesker som gør, at hun vader ind i folk med træsko på. Ninja-titlen har hun tilegnet sig, da der skal udfyldes mange kasketter, når nu man er en lille virksomhed.

Hiv fat i os, hvis I måtte have spørgsmål eller brug for sparring – vi er altid friske på et kaffemøde og åbne for at snakke idéer og muligheder.

M: 30 22 69 29 | bettina@augenblick-film.dk | www.augenblick-film.dk

Se hvordan vi arbejder i animationsfilmen herunder: